Laddar

Om oss

Om oss - Vi hjälper ditt företag med B2B-försäljning

Vi på CS8 är en försäljningsföretag som hjälper andra företag med B2B-försäljning. Vi erbjuder våra kunder möjligheten att outsourca all sin försäljning till oss, och vår erfarna försäljningsteam består av personer med många talanger från olika branscher. Vi säljer allt från mycket tekniska SaaS-lösningar till enkla tjänster. Vi älskar att hjälpa våra kunder och skapa värde för dem

En historia om framgång genom passion för försäljning

Det var en dag då vi, grundarna av CS8, satt och pratade om våra erfarenheter från försäljningsbranschen. Vi hade alla arbetat med försäljning i många år och hade sett hur många företag kämpade med att hitta rätt strategier och metoder för att öka sin försäljning. Vi insåg att det fanns ett behov av ett företag som kunde hjälpa till med detta. Och så, CS8 började ta form.

Vi började samla ett team av erfarna försäljare från olika branscher, alla med en passion för att hjälpa företag att växa. Tillsammans utvecklade vi en unik metodik för försäljning och började erbjuda våra tjänster till företag i olika branscher. Vi insåg snart att vi kunde göra en stor skillnad för företagens försäljning, och efterfrågan på våra tjänster började växa.

Så småningom blev CS8 ett väletablerat företag och en viktig partner för många företag som vill öka sin försäljning. Men vi insåg aldrig att vi skulle skapa ett så framgångsrikt företag, det började med en enkel idé om att hjälpa till och skapa värde för andra företag. Och det är det som fortfarande driver oss framåt idag.